Websiteonderhoud

Als de website live staat en opgeleverd wordt, geef ik altijd een uitgebreide instructie. Het is eenvoudig zelf teksten en foto’s toe te voegen, veranderen of te vervangen, zodat je website meegroeit met je onderneming. Door de inhoud regelmatig te verversen en up to date te houden, blijf je aantrekkelijk voor je doelgroep.

Onderhoud
Voor meer ingewikkelde aanpassingen blijf ik je graag ondersteunen bij het optimaliseren van je website. Het is mogelijk hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten: je website blijft dan up to date tegen een vast tarief. Daarnaast is het mogelijk je website te laten onderhouden tegen mijn uurtarief. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

Website onderhouden met een CMS
CMS betekent Content Management Systeem of het Nederlands, inhoud beheer systeem. De naam zegt het al: de techniek achter de website.
Door gebruik te maken van een CMS is het mogelijk zelf je eigen website te beheren. Heb jij al een website maar geen CMS? Dan kun je altijd contact opnemen voor een CMS integratie. Heb je wel een CMS, maar wil je het liever uit handen geven? Wij helpen je graag verder!

 

Wil je meer weten over het laten onderhouden van je website? Neem contact met mij op en maak vrijblijvend een afspraak.