Websiteonderhoud en Hosting

Als de website live staat en opgeleverd wordt, geef ik altijd een uitgebreide instructie. Het is eenvoudig zelf teksten en foto’s toe te voegen, veranderen of te vervangen, zodat je website meegroeit met je onderneming. Door de inhoud regelmatig te verversen en up to date te houden, blijf je aantrekkelijk voor je doelgroep.

Onderhoud
Voor meer ingewikkelde aanpassingen blijf ik je graag ondersteunen bij het optimaliseren van je website. Het is mogelijk hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten: Zo zorg ik ervoor dat belangrijke updates tijdig doorgevoerd worden en voorzie je van tips en adviezen om jouw website of webshop nog beter te maken tegen een vast tarief. Daarnaast is het ook mogelijk je website te laten onderhouden tegen mijn uurtarief, als je niet vast wil zitten aan een contract. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

Website onderhouden met een CMS
CMS betekent Content Management Systeem of het Nederlands, inhoud beheer systeem. De naam zegt het al: de techniek achter de website.
Door gebruik te maken van een CMS is het mogelijk zelf je eigen website te beheren. Heb jij al een website maar geen CMS? Dan kun je altijd contact opnemen voor een CMS integratie. Heb je wel een CMS, maar wil je het liever uit handen geven? Ik help je graag verder!

Optimale bereikbaarheid van je website of webshop
Daarnaast verzorg ik graag de hosting voor je. Goede webhosting zorgt ervoor dat je online altijd en overal op een veilige manier bereikbaar bent. Ik kan je website of webshop plaatsen op één van de voor mij beschikbare snelle en betrouwbare servers. Deze servers geven aanvullende bescherming tegen veelvoorkomende veiligheidsrisico’s en laten jouw website of webshop optimaal draaien. Ook de hosting van je e-mail en de domeinnaamregistratie verzorg ik voor je. Of het nu gaat om een nieuwe website die ik op maat voor je maak, een redesign of een webshop. De complete onderhoud- en hostingpakketten van F5 Online bieden je de zekerheid van een uitstekende bereikbaarheid, maximale veiligheid en tijdige belangrijke updates.
Een super snelle laadtijd, een goede bezoekerservaring en een betrouwbare indruk van je website of webshop zijn hierdoor het resultaat.

 

Wil je meer weten over het laten onderhouden of hosten van je website of webshop? Neem contact met mij op en maak vrijblijvend een afspraak.