Testpagina

Open geest

Onze collega’s stellen zich open voor nieuwe ervaringen, ontwikkelingen en kennis. Ze blijven niet hangen in de dogma’s van eerdere ervaringen en kennis.

Herken het "spel"

Onze collega’s weten wie hun stakeholders zijn en hebben in de gaten wat hun belangen zijn. Ze kunnen omgaan met deze tegengestelde belangen en focussen op het resultaat.

Integer en professioneel

Onze collega’s zijn positief, professioneel en dwingen op natuurlijke wijze respect af. Zowel verbaal als non-verbaal.

Proactief en overtuigend

Onze collega’s acteren vanuit hun eigen overtuiging en wachten niet af totdat ze een opdracht krijgen. Ze staan voor hun mening en kunnen deze ook overbrengen.

Informatie voorziener

Onze collega’s kunnen de communicatie zodanig structureren dat deze begrijpelijk wordt voor luisteraars en lezers. Zij nemen hen mee in het verhaal en weten hen te informeren en te raken.

Informatiewinner

Onze collegas starten met een vraag in plaats van een mening. Ze luisteren daadwerkelijk naar de antwoorden en vragen door om daadwerkelijk te begrijpen wat de ander bedoelt om de kritische informatie naar boven te halen

 

Eenvoudig beter

ViQiT

ViQiT is opgericht in 2008 en begon als specialist in testen. Later hebben we daar informatiemanagement aan toegevoegd omdat dit goed paste bij onze kracht. De kracht van ViQiT is namelijk dat wij onze klanten willen helpen aan eenvoudig betere IT-oplossingen.  Vanuit ons vakgebied helpen wij organisaties om tot de juiste oplossing te komen. Een oplossing die recht doet aan het probleem dat zij hebben. Daarbij zien wij de IT-oplossing niet als doel, maar als middel om een hoger doel te bereiken. Als Kennispartner maken we IT overal en altijd succesvol.

Onze 5 waarden zijn leidend bij alles wat we doen.

ViQiT behaalt resultaat
ViQiT geeft inzicht
ViQiT werkt samen
ViQiT gaat uit van kracht
ViQiT durft keuzes te maken

Meer weten over ViQiT?